| 
  
   
    |     
    
     
      | 
       
        | 
        
         
          | 
 |  | Deur Carmen Niehaus |  |  |    
    
     
      | 
       
        |  |  
        | Die wêreld se vier grootste kosstreke, die Mediterreense
        gebied, Noord-Afrika en die Midde-Ooste, die Verre Ooste en Indië, het
        elk prominente geure en werk met spesifieke bestanddele, kruie en speserye
        om hul kos uniek te maak. Ons kyk na die geurprofiel van Oos-Asië.
        Soja- en vissous, gemmer, wasabi, klappermelk, koljanderblare en
        lemmetjies is van die gewildste geurmiddels in lande soos China,
        Taiwan, Japan en Thailand. Beproef ons resepte vir sop, roerbraai,
        kerrie en soet-suur vark. |  |    
    
     
      | 
       
        | 
         
          | 
 |  
          | 4
          heerlike resepte uit die Verre Ooste |  
          |  Beproef ons resepte vir sop, roerbraai, kerrie
          en soet-suur vark.  |  
          |  |  |  |    
    
     
      | 
       
        | 
         
          | 
 |  | 
           
            | Aardse speserye, neute en droëvrugte word rojaal
            gebruik in Marokkaanse, Turkse en Arabiese kos. |  |  |  |    
    
     
      | 
       
        | 
         
          | 
 |  | 
           
            | Hande vol vars kruie, tamaties, olywe, olyf-olie,
            knoffel en wyn is die klassieke smake in Europese lande aan die
            Middellandse See. |  |  |  |    
    
     
      | 
       
        | 
         
          | 
 |  | 
           
            | Los die Chinese wegneemetes en maak jou eie gesonder
            weergawe tuis. Dié fieterjasievrye resepte uit die Chinese sjef
            Kwoklyn Wan se jongste kookboek kan met slegs vyf
            sleutelbestanddele en basiese items in die koskas gemaak word. |  |  |  |        
    
     
      | 
       
        | 
         
          |  |  | 
           
            | VENNOOTSKAPPEWees reg vir die somer met Huisgenoot se maklike
            oefenprogram. |  |  |  |      
    
     
      | 
       
        | 
         
          | 
 |  | 
           
            | Registreer maklik met slegs jou e-posadres en
            ontvang ons gratis nuusbriewe. Boeiende nuus- en mensestories,
            weeklikse resepte, inhoud wat die lewe vir ouers en skoolkinders
            makliker maak, heerlike stories oor hartsake en bekendes, leesstof
            vir ons boekklub, en wenke oor mode, skoonheid, dekor en jou
            leefstyl. Kry dit als in ons daaglikse, weeklikse en maandelikse
            nuusbriewe. |  |  |  |    
    
     
      | 
       
        | 
         
          | “By die
          huis sit ek die soort kos voor waarvan ek die storie ken.” |  
          | 
 - Michael Pollan
 |  |  |  |  | 
No comments:
Post a Comment